icon-close-white

Uutiset

Sinustako TEKNINEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Retco Oy on hitsausalan kasvava markkinajohtaja ja alan edellä kävijä. Olemme osa kansainvälistä Bergman & Beving -konsernia, joka toimii Euroopan laajuisesti noin 1340 työntekijän voimin. Konsernin liikevaihto on 430 milj €, josta Retco Oy osuus on noin 7 milj €.

Vahvistamme Retco Oy:n myyntitiimiä hakemalla aktiivista ja osaavaa

TEKNISTÄ MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tekninen myyntipäällikkö vastaa Retco Oy:n myynnistä teollisiin kohteisiin. Toimit myyntitiimin vetäjänä, mutta työsi on itsenäistä ja edellyttää oma-aloitteisuutta sekä hyviä itsensä johtamisen taitoja. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle. Asiakaskenttäsi on koko Suomi, toimipisteesi voi olla pääkonttorilla Porissa tai hybridimallilla muualla.

Tehtäväsi on Suomen myynnin kasvattaminen ja toimialasi on monimuotoinen sekä edellyttää vahvaa myyntiosaamista, että teknistä hahmotuskykyä.

Retco Oy:ssä pääset työskentelemään osana nuorekasta, pientä ja ketterää yhtiötä, jossa hyvät ideasi jalkautetaan nopeasti käytäntöön.

ODOTAMME

KATSOMME EDUKSI

TARJOAMME SINULLE

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel: Seniorikonsultti Tero Hassinen, p. 050 388 3039. Lisätietoja yrityksestä: www.retco.fi

Lähetä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 18.8. mennessä osoitteessa: www.eezypersonnel.fi

Tarvitsetko apua, asiantuntemusta tai konsultaatiota?

Retcon myynti palvelee mielellään numerossa 02 634 1900.

Katso koko henkilökunnan yhteystiedot