icon-close-white

Uutiset

Retco Oy & Polysoude yhteistyö

Orbitaali-TIG-hitsauslaitteista sekä automatisoiduista hitsaus- ja pinnoitusjärjestelmistä edelläkävijänä tunnettu Polysoude etsii jatkuvasti ratkaisuita vastatakseen asiakkaidensa kasvaviin vaatimuksiin ja hitsaushaasteisiin.

Uudella yhteistyösopimuksella Retco Oy tuo lisäarvoa Suomen markkinoille asiakaslähtöisyytensä ja hitsausalaa vuodesta 1999 lähtien palvelleen asiantuntevan ja omistautuneen hitsausasiantuntijatiimin voimin.

Retco Oy on maaliskuusta 2024 lähtien Polysouden virallinen Suomen edustaja. Olemassa olevia Polysoude -asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä varaosa-, huolto (suomeksi), validointi ja uusiin konetarpeisiin liittyen.

Uudet ja vanhat asiakkaat ovat enemmän kuin tervetulleita keskustelemaan mm. orbitaalihitsauksesta, mekanisoidusta ja/tai automatisoidusta TIG- tai plasmahitsaussovelluksista. Unohtamatta paksuseinämäisten putkien TIG-kapearailohitsausta ja muita haastavia hitsauksen automatisointiprojekteja.

Lisätietoa Polysoude -tuotteista ja Suomen edustuksesta antaa :

Ville Setälä, toimitusjohtaja, IWE

ville.setala@retco.fi

+358 40 5387 011

Tule tutustumaan uusiin Polysoude -tuotteisiin ja muihin hitsausalan tuotteisiin Retcon osastolle A 100 Nordic Welding Expoon 19.-21.3.2024 Tampereen messukeskukseen.

Tarvitsetko apua, asiantuntemusta tai konsultaatiota?

Retcon myynti palvelee mielellään numerossa 02 634 1900.

Katso koko henkilökunnan yhteystiedot