icon-close-white

WeldScanner S3

Hitsauslaitteet, polttimet ja tarvikkeet/Monitorointi/Weldscanner S3/
Lisää tarjouspyyntölistalle Ota yhteyttä

Tuotetiedot

Hitsauksen monitorointiyksikkö.

WeldScanner S3 tallentava ”digitaalimittari, oskilloskooppi ja piirturi” kannettavassa muodossa. Laite on suunniteltu yleistyökaluksi hitsauskoordinaattorin käyttöön, kun halutaan tallentaa hitsausdataa, analysoida virheitä, kalibroida virtalähteitä ja mitata ”T8/5” jäähtymisaikaa. Mitta-anturit kiinnitetään nopeasti ja helposti näyttölaitteeseen.

Laite tunnistaa automaattisesti hitsauksen aloituksen, näytölle saadaan haluttaessa seuravaat hitsausparametrit kuten napa- tai kaarijännite, hitsausvirta, langansyöttönopeus, kaasunvirtaus sekä kaksi valinnaista vapaata tiedonsiirtokanavaa. Laite tallentaa kuvaajat laitteen muistiin.

Hitsaustapahtuman jälkeen hitsausparametrien keskiarvot ja käyräkuvaajat saadaan näytölle ja ne voidaan myös tallentaa USB-tikulla.

Laitteen avulla voidaan analysoida hitsausmuuttuja käyrästöjen avulla, arkistoida hitsausarvot, tulostaa dokumentaatiota jne. WeldScanner S3 data kopioidaan muistitikun kautta PC:lle.

Monikäyttöinen, kosketusnäytöllinen, soveltuu kaikille kaari-, tapitus-ja vastushitsauslaitteille. Sisäisen muistin kapasiteetti 64h.

Mitat: 330 x 200 x 140 mm. Paino noin 6,1 kg.

Koodi Kuvaus
60450 WeldScanner S3

 

Tiedustelupyyntö

Voit lähettää meille tuotteen tiedustelupyynnön allaolevalla lomakkeella. Rekisteriseloste.

Tarjouspyynnön/tuotetiedustelun tuotteet

Kirjoita tuotelaatikkoon/-laatikoihin mahdolliset lisähuomautukset ja -tiedot.

Lähetä

Tarvitsetko apua, asiantuntemusta tai konsultaatiota?

Retcon myynti palvelee mielellään numerossa 02 634 1900.

Katso koko henkilökunnan yhteystiedot