icon-close-white

Panasonic TAWERS hitsausrobotti

Mekanisointi, robotisointi & automatisointi/Panasonic-hitsausrobotit/TAWERS MIG/MAG/
Lataa esite Lisää tarjouspyyntölistalle Ota yhteyttä

Tuotetiedot

TAWERS – The Arc Welding Robot System

Panasonic TAWERS (The Arc Welding Robot System) on hitsausrobotti, joka sisältää robottikäsivarren, integroidun hitsausvirtalähteen (MIG/MAG & TIG), kontrollerin, langansyöttölaitteiston sekä mahdolliset kappaleenkäsittelylaitteet. Etuna on, että koko laitteistoa ohjataan yhdellä mikroprosessorilla, jonka ansiosta mm. hitsausparametrit ovat helposti ohjelmoitavissa suoraan opetusyksikön intuitiivisen Weld-Navin avulla. Weld-Naviin syötetään liitosmuoto (piena-, päittäis- tai limiliitos) sekä levyjen materiaalivahvuudet. Ohjelmisto ehdottaa optimaalisen (esiasetetun hitsauslisäaineen + suojakaasun -yhdistelmän) hitsausvirran (=langansyöttönopeus), hitsausjännitteen, kuljetusnopeuden sekä hitsauspistoolin kulman. Levyjen ollessa erivahvuisia ohjelmisto ehdottaa myös hitsauspistoolin kohdistuksen esim. paksumman levyn puolelle.

Weld-Navi helppoon hitsausarvojen asettamiseen

Hitsausvirtalähteen ohjelmistoa on helppo päivittää lisäominaisuuksin kuten automaattisella korkeudenseurannalla (AVC), Spiral Weaving- hitsausprosessilla (synkronoitu spiraalilevitysliike), TIG-hitsausprosesilla (tarvitsee myös polttimen ja HF-yksikön) sekä monilla muilla erikoisominaisuuksilla.

AVC automaattinen korkeudenseuranta (saatavilla sekä MIG/MAG, että TIG:lle)

Yksinkertainen ohjelmointi ja automaattinen suutinetäisyyden kompensointi epätasaisille työkappaleille. Robotti havaitsee valokaaren pituuden muutoksen ja automaattisesti kompensoi etäisyyden.

Automaattisen korkeudensäädön toimintaperiaate

Spiral Weaving – Synkronoitu spiraalilevityshitsaus

Spiral Weaving on erityisesti suunniteltu alumiinien ja erivahvuisten liitosten (piena- päittäis- tai limiliitokset) hitsaamiseen. Prosessin etuna on, että hitsausvirtaa pulssitetaan synkronoidusti polttimen levitysliikkeen aikana. Näin ohut levy ei pala läpi ja paksumpi levy saa riittävästi lämpöä tunkeuman varmistamiseksi. Ideaalinen prosessi esim. venevalmistajille.

Alumiinin Spiral Weaving hitsausta

Spiral Weaving toimintaperiaate

Super Active Aluminum – “Pulse-Stitch”

Erinomainen hitsin ulkonäkö

  • AWP- ja pulssihitsauksen yhdistelmä
  • “TIG-hitsausmainen” hitsi ulkonäkö
  • Vähentää läpipalamista alumiinilla
  • Roiskeettomuus
  • Ei nokea

Testihitsaukset Retco Democenteristä!

Kiinnostaako tuotteidenne robotisointi? Retco Democenterissä voidaan testata yrityksenne tuotteiden soveltuvuus robottihitsaukselle. Democenteristä löytyy TM-1800 hitsausrobotti MIG/MAG ja -TIG-varustuksella. Suotuisille hitsausasennoille on 2-akselinen 500 kg kuormituksella varustettu kappaleenkäsittelypöytä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Ville Setälä
IWE, IRW-C
040-5387011
ville.setala@retco.fi

Tiedustelupyyntö

Voit lähettää meille tuotteen tiedustelupyynnön allaolevalla lomakkeella. Rekisteriseloste.

Tarjouspyynnön/tuotetiedustelun tuotteet

Kirjoita tuotelaatikkoon/-laatikoihin mahdolliset lisähuomautukset ja -tiedot.

Lähetä

Tarvitsetko apua, asiantuntemusta tai konsultaatiota?

Retcon myynti palvelee mielellään numerossa 02 634 1900.

Katso koko henkilökunnan yhteystiedot