icon-close-white

MIG/MAG erikoisprosessit

Hitsauslaitteet, polttimet ja tarvikkeet/MIG/MAG-hitsaus/MIG/MAG-virtalähteet/
Lisää tarjouspyyntölistalle Ota yhteyttä

Tuotetiedot

MIG/MAG ERIKOISPROSESSIT

Erikoisprosessit on jaettu kahteen alueeseen, joista toinen soveltuu MIG/MAG-HITSAUKSEEN ja toinen MIG-PULSSIHITSAUKSEEN.

 

vision.ULTRASPEED
ARC WELDING

vision.ULTRASPEED on MIG/MAG-prosessi terästen ja ei-rautapitoisten materiaalien hitsaukseen. Se mahdollistaa MIG/MAG lyhyt- ja sekakaaren korvaamisen, nopeuttamalla huomattavasti hitsaustyön valmistumista.

Käyttökohteina mm. kevyt ja keskiraskas tuotanto, rakenneteräksillä, ruostumattomilla teräksillä sekä alumiinilla. Auto-, elintarvike- sekä petrokemianteollisuus.

 

vision.COLD
ARC WELDING

vision.COLD on alhaisen lämmöntuonnin MIG/MAG-prosessi, jonka CEA on kehittänyt ohutlevyjen hitsaukseen ja MIG-juottoon kaikissa hitsausasennoissa.

vision.COLD on myös erinomainen ratkaisu avoimien railojen hitsaukseen.

Käyttökohteina mm. ohuiden levyjen hitsaus ja mig-juotto matalalla lämmöntuonnilla.

 

vision.PIPE
ARC WELDING

vision.PIPE on MIG/MAG-prosessi putkien päittäisliitoksille kaikissa asennoissa.

Synergiset vision.PIPE ohjelmat tarjoavat äärimmäisen korkealaatuisen suorituskyvyn optimoidun kaaren avulla putkien hitsaukseen tarkasti ja turvallisesti myös silloin, kun joudut käsittelemään suurempia avoimia liitoksia.

vision.PIPE mahdollistaa puikko- ja TIG-prosessien korvaamisen huomattavasti nopeammalla prosessilla.

 

vision.POWER
ARC WELDING

vision.POWER on MIG/MAG-prosessi keskipaksujen terästen hitsaukseen aina, kun vaaditaan suurta tunkeumaa.

vision.POWER keskittyneempi kaari on ihanteellinen pienahitsaukseen ja hyvin kapeisiin liitoksiin, jotka vaativat erittäin pitkän sauman.

vision.POWER mahdollistaa MIG/MAG-kuumakaarihitsauksen korvaamisen prosessilla, joka antaa huomattavasti paremman tunkeutuman ja nopeamman hitsausnopeuden.

 

vision.PULSE-RUN
ARC WELDING

vision.PULSE-RUN on uusi erikoisprosessi, joka on tarkoituksenmukaisesti suunniteltu yhdistämään pulssihitsauksen edut ja nopeampi kuljetusnopeus seostettua tai niukkaseosteista terästä ja alumiinia hitsattaessa.

vision.PULSE-RUN-erikoisprosessin etuina mm. 40% perinteistä MIG pulssia nopeampi hitsaus, parempi sulanhallinta korkeilla hitsausnopeuksilla, matala lämmöntuonti, parempi tunkeuma ja vähemmän roiskeita.

 

vision.PULSE-UP
ARC WELDING

vision.PULSE-UP on hiljattain kehitetty erikoisprosessi, joka on erityisesti hitsaukseen pystyasennossa ylöspäin (PF).

Käyttämällä vision.PULSE-UP-erikoisprosessia, MIG Pulse takaa materiaalin täydellisen sulamisen ilman roiskeita tai oikosulkuja. Matalan lämmöntuonnin ansiosta, sula jähmettyy tasaisesti ja lopputuloksena on kapeampi, hyvin mitoitettu ja virheetön hitsi.

 

vision.PULSE-POWER
ARC WELDING

vision.PULSE-POWER on uusi erikoisprosessi, joka on kehitetty keskipaksujen terästen ja ei-rautapitoisten materiaalien hitsaukseen aina, kun vaaditaan suurta tunkeumaa yhdistettynä erittäin sileään hitsiin.

vision.PULSE-POWER-erikoisprosessi mahdollistaa materiaalin täydellisen sulamisen ilman roiskeita tai oikosulkuja, sekä suuremman tunkeuman ja hitsausnopeuden lisäämisen yhdistettynä matalaan lämmöntuontiin.

Tämän uuden prosessin avulla käyttäjä voi yksinkertaisesti hitsata suoraan ilman vaaputusta.

 

vision.ARC2
ARC WELDING

vision.ARC2 on kaarenohjausohjelmiston uusin kehitysversio, jonka CEA on kehittänyt täydellisemmän ja vakaamman kaaren saavuttamiseksi.

Innovatiivinen vision.ARC2 mahdollistaa paremman ja tehokkaamman valvonnan ja hallinnan ei-toivottuja fyysisiä ilmiöitä, jotka voivat usein vaikuttaa negatiivisesti valokaaren vakauteen ja sitä kautta virtalähteen ohjauskapasiteettiin.

 

Tiedustelupyyntö

Voit lähettää meille tuotteen tiedustelupyynnön allaolevalla lomakkeella. Rekisteriseloste.

Tarjouspyynnön/tuotetiedustelun tuotteet

Kirjoita tuotelaatikkoon/-laatikoihin mahdolliset lisähuomautukset ja -tiedot.

Lähetä

Tarvitsetko apua, asiantuntemusta tai konsultaatiota?

Retcon myynti palvelee mielellään numerossa 02 634 1900.

Katso koko henkilökunnan yhteystiedot