icon-close-white

GO-FER IV

Mekanisointi, robotisointi & automatisointi/Kiskokuljettimet/
Lisää tarjouspyyntölistalle Ota yhteyttä

Tuotetiedot

Go-fer IV kiskolla liikkuva kuljetin hitsaukseen ja leikkaukseen. Käyttö on mahdollista kaikissa asennoissa, koska kuljettimen sivuilla olevat pyörät asettuvat kuljetinkiskon v-uriin ja kiskon hammastankoon liittyvä kuljettimen vetohammaspyörä lukitsee kuljettimen kiskolle jopa lakiasennossa.

Go-fer IV on siirreltävä, vankkarakenteinen ja muunneltava kuljetin hitsaus-ja leikkaustarpeisiin. Kun laitetta käytetään leikkaukseen soveltuu se vakiona happi/polttokaasu-tai plasmaleikkaukseen. Laitteen polttimenpitimeen voidaan suoraan liittää suora hammastangollinen (Pitch 32/1″) konepoltin halkaisijaltaan 35mm.

Happi/polttokaasuleikkausta varten kuljettimessa on vakiona kaasuille jakotukki pikaventtiilillä, jonka lisäksi kuljettimessa on erillinen kaasuletkujen/verkkojohdon vedonpoistaja (nykäyksen ehkäisy). Pikaventtiilin ansiosta leikkauspolttimen esiasetukset leikkausta varten säilyvät, eikä asetuksia siten tarvitse aina uudelleen säätää leikkausta varten.

Kuljetusnopeus on säädettävissä portaattomasti alueella 64-2540 mm/min. Suuri kuljetusnopeus mahdollistaa myös nopean ja tehokkaan plasmaleikkauskäytön leikkauksessa ja viisteytyksessä. Go-fer IV-kuljettimessa on vakiona sisäänrakennettu kontaktori plasmapolttimen sytytystä ja sammutusta varten. Kuljetinta voidaan hyödyntää myös plasmatalttaukseen, joka on huomattavasti hiljaisempi tapa suorittaa avausta verraten hiilikaaritalttaukseen.

Lisävarusteena saatava hitsaussarja GOF-3255 mahdollistaa hitsauspolttimen liittämisen kuljettimeen ja sen avulla pysty-ja korkeussäätö käy helposti. Kuljettimen sisäänrakennetut poltin päällä/pois on kätevä toiminto, jolloin polttimen liipaisinta ei tarvitse hapuilla työkierron aikana vaan toiminto hoituu itse kuljettimesta.

Go-fer IV kuljetinkiskot, joita voidaan liittää peräkkäin lukematon määrä, kiinnitetään yleensä työkappaleeseen on/off magneeteilla tai kun kisko kiinnitetään ei magneettiseen kappaleeseen imukupeilla. Kuljetin kulkee suoralla kiskolla tai taipuisalla kiskolla, halkaisija 9,1m tai suurempi.

Koodi Kuvaus
42603 Gofer IV

Tiedustelupyyntö

Voit lähettää meille tuotteen tiedustelupyynnön allaolevalla lomakkeella. Rekisteriseloste.

Tarjouspyynnön/tuotetiedustelun tuotteet

Kirjoita tuotelaatikkoon/-laatikoihin mahdolliset lisähuomautukset ja -tiedot.

Lähetä

Tarvitsetko apua, asiantuntemusta tai konsultaatiota?

Retcon myynti palvelee mielellään numerossa 02 634 1900.

Katso koko henkilökunnan yhteystiedot