Soita: 02 634 1900

// Yritys

// Historia

Retco Oy on perustettu 1999 keväällä vahvan osaamisen kivijalalle. Yhtiön omistaja / perustaja Jukka Setälä IngEurEta, IWT on toiminut hitsausalalla runsaat 30 vuotta ja metallialan kokemusta hänellä on kaikkiaan yli 40 vuotta.

Tekninen johtaja Janne Haula Ins. IWT vastaa lähinnä hitsauksen mekanisoinnista liki 20 vuoden kokemuksella.

Aluemyyntipäällikkö Kari Tuomisella Tekn. IWS on pitkän linjan kokemus hitsaajana ja myyntityön ammattilaisena hitsauksen parissa.

Yhtiön kaikilla teknisen puolen työntekijöillä / toimihenkilöillä on vähintään ammattikoulupohja sekä vankka tausta työntekijänä metallialan parissa. Lisäksi IIW:n mukainen hitsaushenkilöstön pätevöitys, vähintään hitsausneuvojataso ( IWS ).

Retco Oy:llä on oma laatujärjestelmä, joka on hyväksytysti auditoitu mm. Rautaruukki Oyj, RR Offshore ja Technip Offshore Finland Oy toimesta.

Kuvateksti: Retco Oy aloitti toimintansa 1999 vanhassa kyläkaupassa Ulvilassa. Tilaa oli kokonaista 115m2 ja trukilla ei mahtunut ovesta sisälle, joten varaston täydennykset autosta purkamisen jälkeen olivat aidosti käsityötä. Nykyisen Porissa sijaitsevan päävaraston kapasiteetti on 300 lavapaikkaa ja kokonaiskapasiteetti on noin 700 lavapaikkaa.

Kuvia